Szeretettel köszöntelek!

Veres Paula vagyok, Üzleti és Életvezetési Coach.

Akkreditációmat a Coachok Szakmai Szövetségénél szereztem. (LTC)

                                                                                                                                

Az elmúlt 7 évben, közel 5500 coaching üléssel a hátam mögött találkoztam sok-sok , változni vágyó emberrel.

Van, aki a vállalkozásában szeretett volna változást- jobb eredményeket, magasabb bevételt, sikeres csapatot- és vannak, akik az életük egyéb területén - párkapcsolat, család, karrier, munkahelyi kapcsolatok és eredményesség, konfliktusok kezelése, újrakezdés- témákban választottak kísérőjüknek, hogy könnyebb és biztonságosabb legyen a változást elkezdeni, megélni, majd önállóan tovább vinni az életükben.

Az üzleti élet szereplőit – közép és felsővezetőket- segítem leggyakrabban a változásukban: közel 180 vezető választott eddig támogatójának egy-egy fontos folyamatban. Az elmúlt 14 év alatt a versenyszférában és kifejezetten a pénzügyi szektorban szerzett személyes tapasztalatom  és célorientált szemléletmódom dinamikusan támogatja azokat a vezetőket , akik épp elakadtak egy-egy folyamatban, szeretnék dilemmájukat egy „szakmai baráttal” körbejárni, új megoldásokat találni, erősödni szeretnének pozíciójukban, és eredményesebbé, kiegyensúlyozottabbá válni a mindennapokban.

Miben tudok coachként egy vezetőnek segíteni? Közös munkánk során leggyakrabban a kommunikációs játszmák, a kompetencia fejlesztés, a kiégés kezelése, a konfliktusok konstruktív megoldásai, az eredményesség növelése kerülnek terítékre. A viselkedésváltozás üzleti eredmények változását hozza: közös munkánk eredménye nem "csupán" érezhető, de mérhető is minden esetben.

 

Mi a helyzet azokkal, akik nem másokat vagy céget vezetnek?

Ők is vezetők: a saját életük "managerei"!

Mindannyian felelős vezetők vagyunk: nap, mint nap hozunk fontos döntéseket, készítünk új és új stratégiát egy-egy helyzetben, vívódunk, néha harcolunk, majd megoldásokat találunk. Néha elakadunk, vagy épp érdektelenné válik az, ami tegnap még olyan izgalmasnak látszott. Van, hogy ismerős gödörbe lépünk: már megint ugyanabba...vagy találkozunk valakivel, aki már megint "ugyanolyan"... ilyenkor jó megállni, és másképp folytatni, ha más eredményt szeretnénk megtapasztalni az életünk bármely területén.

Legtöbbször abban segítek coachként a magánéleti témákban hozzám fordulóknak, hogy ezekben a helyzetekben legyen egy objektív "szem" Mellettük, aki segít körbejárni, továbblépni, új megoldásokat találni, Önmagukban megerősödni.

Köszönöm, ha kísérődnek választasz életed egy szakaszán!

 

Veres Paula

Kérdezz, jelentkezz itt:  https://www.verespaula.com/elerhetosegek/